Επικοινωνία

DreamWorld Pet shop
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης
Τ.Κ. 70400
Τηλέφωνο: 28920 22511
E-mail: info@dwpets.gr

Γατάκια

Γατάκια

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλες τις ράτσες από τις αγαπημένες σας γάτες. Περσίας, Σιάμ, Μπλέ βρετανίας και πολλά άλλα είδη με χαρτιά καθαροαιμίας θα σας δώσουν την συντροφιά και την ηρεμία που ψάχνετε.

Επόμενο: Πτηνά

Φωτογραφικό άλμπουμ

BIRMANIAN (ΓΑΤΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ):Οι γάτες Βιρμανίας διαθέτουν θαυμάσιο ταμπεραμέντο και ευγενική, ήρεμη και γλυκιά συμπεριφορά. Είναι δραστήριες και παιχνιδιάρες, αλλά συνάμα ήσυχες και διακριτικές όταν ο ιδιοκτήτης τους είναι απασχολημένος. Έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα της συντροφικότητας και της αφοσίωσης. Είναι ζώα πανέξυπνα που δείχνουν ενδιαφέρον σε ό,τι συμβαίνει γύρω τους.
PERSIAN (ΠΕΡΣΙΚΗ ):Μία τόσο μοναδική γάτα, έχει σίγουρα και μοναδικό χαρακτήρα. Μία γνήσια Περσική δεν μοιάζει καθόλου με τις άλλες γάτες, ακόμα και στο κομμάτι αυτό. Ενώ οι κοινές γάτες θεωρούνται υπερκινητικές και ανεξάρτητες, η Περσική προτιμάει να απολαμβάνει συχνότερα τα χάδια και την περιποίηση του αφεντικού της από το να τριγυρνάει και να εξερευνά ελεύθερη στη φύση. Άλλωστε, ο αγαθός και άκακος χαρακτήρας της, την καθιστά ανίκανη για ζωή έξω από το σπίτι. Σαν γατάκι, είναι και αυτή πολύ κινητική και παίζει συνέχεια. Μεγαλώνοντας όμως, συνειδητοποιεί την αριστοκρατική της καταγωγή και προτιμάει να παρακολουθεί τα γεγονότα, από το ασφαλές φρούριο του καναπέ της.
BLUE(ΜΠΛΕ ):Αυτές οι γάτες έχουν μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Δεν είναι ο ιδιοκτήτης που επιλέγει να πάρει μια μπλε γάτα, αλλά είναι η γάτα που επιλέγει να τον δεχτεί!
SIAM(ΣΙΑΜΕΖΑ):Είναι δραστήριες, έξυπνες και κοινωνικές γάτες. Αγαπούν τους ανθρώπους που τις φροντίζουν, και το εκδηλώνουν ακολουθώντας τους μέσα στο σπίτι. Τους αρέσει να τις παίρνουν αγκαλιά και να τις κουβαλάνε στα χέρια και σιχαίνονται να μένουν μόνες στο σπίτι. Νιαουρίζουν πολύ, με ένα βαθύ και ένρινο ήχο που δεν βρίσκουν όλοι ευχάριστο. Οι Σιαμέζες είναι εξαιρετικές με τα παιδιά και θα ανεχτούν σχεδόν τα πάντα. Αν υπάρχουν κι άλλες γάτες στο σπίτι, θα θελήσουν να κυριαρχήσουν.